Le spécialiste du gâteau depuis 20 ans
Nouveaux produits chaque semaine
Commandez avant 16h30 (lun. – ven.), livré sous 1-2 jours.
Achetez plus = économisez plus - jusqu'à 25 % de réduction
9.2
Logo de FunDélices

Le spécialiste du gâteau depuis 20 ans

Nouveaux produits chaque semaine
Commandez avant 16h30 (lun. – ven.), livré sous 1-2 jours.
Achetez plus = économisez plus - jusqu'à 25 % de réduction

Amandelwintercake

1 1/2 uur

Difficulté : 1/5

Amandelwintercake

Amandelwintercake

1 1/2 uur

Difficulté : 1/5

Een heerlijke amandelcake in winterse sferen! Gemaakt met de Cupcake bakmix van FunCakes, overgoten met Dip 'n Drip van Funcakes en afgewerkt met witte fondant sneeuwvlokken die uitgestoken zijn met plunger cutters.

Préparation

De FunCakes Special Edition mix voor Amandelcake is helaas uit ons assortiment.

Overige benodigheden:

  • 250 gram zachte ongezouten roomboter
  • 5 eieren

Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Meng 500 gram mix voor cupcake mix, 250 gram (room) boter en 5 eieren (250 gram) en 1 druppel Amandelsmaakstof  en klop het in 4 minuten op lage snelheid tot een glad beslag. Vet een cakevorm van ca. 25 cm lang in. Schep het beslag in de vorm en bak de cake in ongeveer 60 minuten gaar. Laat na het bakken afkoelen op een taartrooster.

Kneed 200 gram witte fondant even goed door, rol het dun uit op een met Magic Roll-Out Powder bestrooid werkblad en steek sneeuwvlokjes uit in verschillende maten. Laat ze glitteren met de FunColours Sparkle Dust. Smelt 200 gram Dip ’n Drip even in de magnetron en giet vervolgens over de afgekoelde cake. Decoreer met de fondantsneeuwvlokjes.

Mede mogelijk gemaakt door FunCakes.

Produits requis

Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.

Afficher la quantité et le prix

Toujours à jour?

Inscrivez-vous à notre newsletter et bénéficiez d'une réduction de 10% !
Bulletin