Le spécialiste du gâteau depuis 20 ans
Nouveaux produits chaque semaine
Commandez avant 16h30 (lun. – ven.), livré sous 1-2 jours.
Achetez plus = économisez plus - jusqu'à 25 % de réduction
9.2
Logo de FunDélices

Le spécialiste du gâteau depuis 20 ans

Nouveaux produits chaque semaine
Commandez avant 16h30 (lun. – ven.), livré sous 1-2 jours.
Achetez plus = économisez plus - jusqu'à 25 % de réduction

Ananasbloem-cupcakes

3 uur

Difficulté : 1/5

Ananasbloem-cupcakes

Ananasbloem-cupcakes

3 uur

Difficulté : 1/5

Maak een verpletterende indruk met deze prachtig gedecoreerde cupcakes. Het mooiste is nog wel, ze mogen er dan ingewikkeld uitzien, in werkelijkheid zijn ze in een handomdraai gemaakt!

Préparation

Overige benodigdheden:

  • 250 gram zachte ongezouten roomboter 
  • 5 eieren
  • 1 hele verse ananas
  • 100 ml melk
  • 100 ml water

Verwarm de oven voor op 90°C (heteluchtoven 70°C). Schil de ananas, snijd er met een scherp mes dunne plakken van en leg ze op een bakplaat, bekleed met 2 lagen bakpapier. Droog de ananasschijven een uur in de oven, keer ze vervolgens om en droog ze nog eens uur. Druk ze hierna in de muffinvorm en laat ze een nacht staan tot de vorm er mooi in blijft zitten.

Voor de cupcakes verwarm je de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C ).Doe de zilveren baking cups in de muffinvorm. Maak de 500 gram mix aan volgens de aanwijzingen op de verpakking of in dit basisrecept. Roer er met een spatel naar smaak wat ananassmaakstof doorheen, vul de baking cups en bak de cupcakes in ongeveer 20 minuten gaar. Laat ze hierna volledig afkoelen. Maak nu 150 gram Enchanted cream aan zoals aangegeven op de verpakking of in dit basisrecept, doe dit in een spuitzak met spuitmond #1M en draai mooie rozetten op de cupcakes. Decoreer met een ananasbloem.

Produits requis

Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.

Afficher la quantité et le prix

Toujours à jour?

Inscrivez-vous à notre newsletter et bénéficiez d'une réduction de 10% !
Bulletin