Le spécialiste du gâteau depuis 20 ans
Livraison gratuite à partir de 75 €
Verzending vanaf €4,95
9.2
Logo de FunDélices

Le spécialiste du gâteau depuis 20 ans

Livraison gratuite à partir de 75 €
Verzending vanaf €4,95

Biscoff Bars

2,5 uur

Difficulté : 2/5

Fall-favourite
Biscoff Bars

Biscoff Bars

2,5 uur

Difficulté : 2/5

Zet je schrap voor een traktatie die helemaal past bij de knusse herfstdagen: deze Biscoff Bars combineren de romige, kruidige smaak van cookie butter met zachte roomkaas en een rijke fudge topping. Met hun zoete, boterige koekjesbodem en warme tonen van kaneel en karamel zijn ze perfect om te serveren bij een kop thee of koffie.

Préparation

Ingrediënten:

Biscoff-koekjes bodem

  • 180 g Biscoff-koekjes, fijn verkruimeld (ongeveer 23 Lotus Biscoff-koekjes)
  • 60 g bloem
  • 30 g FunCakes Suikerbakkerspoeder (poedersuiker)
  • 115 g ongezouten boter, gesmolten

Biscoff vulling

  • 240 g Lotus Biscoff Speculoospasta Creamy
  • 225 g roomkaas, op kamertemperatuur
  • 60 g FunCakes Suikerbakkerspoeder (poedersuiker)
  • 1 theelepel LorAnn Cookie Butter Bakery Emulsion

Biscoff fudge topping

  • 120 g Lotus Biscoff Speculoospasta Creamy
  • 85 g FunCakes Chocolade Melts Wit
  • 60 g slagroom

Benodigdheden:

  • Wilton Performance Pans® Vierkante Bakvorm 20x20 cm
  • Patisse Bakpapier Vellen 38x30cm pk/20
  • Wilton Comfort Grip Spatula Hoek 22,5 cm

Stap 1: Maak de bodem

Verwarm je oven voor op 175°C en bedek de Wilton Performance Pans Bakvorm met bakpapier. Laat het bakpapier wat over de bakpan hangen om hem er straks makkelijk uit te kunnen halen.

Mix in een kom de Biscoff koekjes, de bloem en de FunCakes Suikerbakkerspoeder (poedersuiker) door elkaar. Voeg vervolgens de gesmolten boter toe tot het mengel op nat zand lijkt.

Druk het mengsel in de bakvorm en bak 12-15 minuten tot de randjes goudbruin zijn. Laat volledig afkoelen.

Stap 2: Maak de vulling

Mix de roomkaas romig. Voeg de Biscoff Speculoospasta toe en een theelepel LorAnn Cookie Butter Bakery Emulsion en mix tot een geheel.

Voeg geleidelijk de Suikerbakkerspoeder van FunCakes toe tot de vulling glad en smeerbaar is. 

Verdeel de vulling over de bodem en leg in de koelkast terwijl je de topping maakt.

Stap 3: Maak de topping

Smelt de FunCakes Chocolade Melts Wit, de Biscoff Speculoospasta en slagroom in de magnetron. Zet hem steeds 20 seconden aan, roer dan even door en doe hem weer 20 seconden aan, tot het mengsel gesmolten is.

Giet het mengsel over de vulling die net uit de koelkast komt en smeer hem uit met een spatel. Zet het weer in de koelkast voor minstens 2 uur tot de topping stevig is geworden.

Til hem hierna uit je bakvorm aan de stukken bakpapier die je aan de zijkanten hebt laten hangen. Snijd hem in vierkantjes en maak hem eventueel nog af door er wat extra Biscoff Speculoospasta overheen te drizzlen. 

Dit recept is mede mogelijk gemaakt door LorAnn.

Produits requis

Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.

Afficher la quantité et le prix

Toujours à jour?

Inscrivez-vous à notre newsletter et bénéficiez d'une réduction de 10% !
Bulletin