Bloem lolly's
2 uur
Difficulté : 2/5

Préparation
Smelt de candy melts au bain marie, in de magnetron of in een chocolade smelter. Zorg er voor dat de candy melts goed gesmolten zijn. Je kunt er eventueel nog wat cacaoboter drops doorroeren om het te verdunnen.
Vul dan de spuitzak met candy melts en sluit de spuitzak af. Knip daarna een puntje van de zak af. Vul de middelpunten van mold met de gele candy melts. Na het vullen tik je de mold even zachtjes op tafel, zodat alle luchtbellen er uit gaan.
Vul daarna de molds helemaal met een van de andere kleuren candy melts. Vergeet niet het lolly stokje er in te plaatsen. Dek het stokje af met een laagje candy melts. Tik ook hierna de mold weer even zachtjes op tafel. Ga zo door tot dat alle vakjes van de mold gevuld zijn.
Om de lollies goed te hard te laten worden, plaats je ze een tijdje in de koelkast. Tik de mold daar zachtjes op tafel zodat de lollies er uit vallen.
Mede mogelijk gemaakt door Wilton.
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.