Le spécialiste du gâteau depuis 20 ans
Nouveaux produits chaque semaine
Commandez avant 16h30 (lun. – ven.), livré sous 1-2 jours.
Achetez plus = économisez plus - jusqu'à 25 % de réduction
9.2
Logo de FunDélices

Le spécialiste du gâteau depuis 20 ans

Nouveaux produits chaque semaine
Commandez avant 16h30 (lun. – ven.), livré sous 1-2 jours.
Achetez plus = économisez plus - jusqu'à 25 % de réduction

Chocolade cake met ganache en karamelpasta

2 ½ uur

Difficulté : 1/5

Chocolade cake met ganache en karamelpasta

Chocolade cake met ganache en karamelpasta

2 ½ uur

Difficulté : 1/5

Deze chocolade cake is gevuld met pure chocolade ganache. De karamelpasta drip en zoete popcorn maken deze chocolade cake een ontzettend lekkere cake!

Préparation

Overige benodigdheden:

  • 4 eieren
  • 180 gram zachte ongezouten roomboter
  • 25 ml water
  • 200 ml slagroom
  • Pot bebogeen
  • Zak zoete popcorn

Maak de ganache idealiter een dag van tevoren of ’s morgens vroeg. Verwarm hiervoor de slagroom in de magnetron tot het net kookt. Giet dit over 200 gram pure chocolade callets en roer stevig door. Je kan het ook onder de mixer zetten en op lage snelheid doormixen.  Laat dit afkoelen onder af en toe stevig doorroeren.

Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Maak 500 g Funcakes Mix voor Cake Brownie met 56 g boter, 2,5 eieren en 105 ml water zoals is aangegeven op de verpakking.  Roer er met een spatel 40 gram FunCakes Chocolade Drops Puur doorheen en spatel dit in de ingevette bakpan. Bak daarna de cake in het midden van de oven in ca. 40 min gaar. Haal de brownie cake na het bakken direct uit de bakvorm en laat daarna uitdampen op een afkoelrooster.

Klop de ganache een paar minuten met de mixer op hoge snelheid door. Het moet een beetje luchtige chocolade pasta dikte krijgen. Snijd de cake 1 keer doormidden en vul met ganache. Houd een beetje over om bovenop te smeren. Verwarm wat bebogeen in de magnetron (ongeveer 15 seconden) en doe dit in een spuitzak. Smeer wat ganache bovenop de cake tot 1 cm van de rand. Langs de rand laat je de bebogeen naar beneden druipen. Versier de taart bovenop royaal met zoete popcorn.

Produits requis

Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.

FunCakes Gouttes de chocolat noir 350 g
FunCakes Gouttes de chocolat noir 350 g
9,18 €
12,24 €
Afficher la quantité et le prix

Toujours à jour?

Inscrivez-vous à notre newsletter et bénéficiez d'une réduction de 10% !
Bulletin