Chocolade ijs dessert
2 uur
Difficulté : 1/5

Préparation
Overige benodigdheden:
- 75 gram ongezouten boter
- Ei
- Ijs naar keuze
- Chocolade saus
Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Meng 250 gram mix, 75 gram boter en een half ei tot een deeg. Voeg de chocolade drops toe en kneed het goed door. Laat het deeg ministens 1 uur opstijven in de koelkast.
Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkblad en bekleed de bakvorm met het deeg. Bak de bakjes in circa 12 minuten gaar. Laat de bakjes na het bakken goed afkoelen.
Vul de koek bakjes met een bolletje ijs naar keuze en maak het af met chocolade saus.
Mede mogelijk gemaakt door Wilton.
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.