Chocolade koekjes
2 uur
Difficulté : 2/5

Préparation
Overige benodigdheden:
- 150 gram roomboter
- 1 ei
- Bakpapier
Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Meng 500 gram mix met 150 gram roomboter en 1 ei tot een deeg. Laat het minimaal 1 uur opstijven in de koelkast. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkblad tot circa 0,5 cm dikte. Steek de koekjes uit en bak ze in circa 12 minuten goudgeel. Laat de koekjes goed afkoelen na het bakken.
Smelt de bruine decomelt en de witte candy melts ieder apart, volg hiervoor de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Als de candy melts te dik blijven, kun je een beetje cacaoboter drops of dipping aid toevoegen.
Doop de helft van de koekjes in de bruine melts en de andere helft in de witte melts. Laat de koekjes hard worden op de bakvorm en bekleed met een velletje bakpapier. Tik de koekjes op de bakvorm, zodat je de overtollige melts verwijderd. Laat ze afkoelen tot ze hard zijn, dit duurt circa 5-10 minuten.
Vul twee spuitzakken met de resterende candy melts en plaatst hier de drizzling tip uit de set op. Decoreer de koekjes nu met diverse lijntjes melts in de tegenovergestelde kleur. Laat ze circa 3-5 minuten hard worden.
Mede mogelijk gemaakt door Wilton.
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.