Chocolade marshmallows met frambozen
1 ½ uur
Difficulté : 2/5

Préparation
Overige benodigdheden:
- Frambozen
- Bakpapier
Maak de marshmallows volgens het basisrecept of gebruik kant en klare marshmallows.
Smelt circa 170 gram chocolade melts in de magnetron of au bain-marie. Als het geheel goed gesmolten is, roer je er 80 gram melts doorheen om de chocolade af te laten koelen tot circa 30°C. Doop voorzichtig de marshmallows er geheel in en laat ze hard worden.
Vul een spuitzak met twee eetlepels chocolade en knip daar een klein puntje af. Spuit hiermee lussen van chocolade op een vel bakpapier. Laat dit goed uitharden.
Smelt daarna 100 gram witte chocolade, op dezelfde wijze als de melkchocolade. Vul een spuitzak met de chocolade en knip er een puntje af. Spuit nu ruitjes op de met chocolade bedekte marshmallows. Dit gaat makkelijker als je de marshmallows op een stokje/vorkje prikt. Laat de ruitjes goed uitharden.
Plak de chocolade lussen en de frambozen met een beetje gesmolten chocolade voorzichtig op de marshmallows.
Eet smakelijk!
Mede mogelijk gemaakt door Wilton.
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.