Chocolade Meringues
1,5 uur
Difficulté : 1/5

Préparation
Ingrediënten
- 100 gr FunCakes Suikerbakkerspoeder
- FunCakes Mini Chocolade Crispy Pearls Mix
- 3 eiwitten
- 100 gram fijne kristalsuiker
- 1 flinke eetlepel cacaopoeder
Benodigdheden
- FunCakes Spuitzakken 46cm pk/10
- Wilton Decorating Tip Open Star #8B
- Bakpapier
Stap 1: Maak het beslag voor de meringues
Verwarm de oven voor op 110 graden (heteluchtoven 100 graden) en bekleed een bakplaat met een vel bakpapier.
Zorg ervoor dat de garde en de kom vetvrij zijn anders worden je eiwitten niet stijf. Mix de eiwitten op de hoogste stand schuimig en voeg er al draaiend de fijne kristalsuiker aan toe. Mix dit ongeveer 8 minuten op de hoogste stand tot het een stevig glanzend geheel is. Spatel de suikerbakkerspoeder er met de hand doorheen. Zeef de cacaopoeder boven de kom met schuim en spatel dit er ook doorheen. Het is normaal dat het schuim wat slapper wordt, dit komt omdat cacao vet en zwaar is.
Stap 2: Decoreer en bak de meringues
Spatel dit in een spuitzak met spuitmond 8B en spuit mooie royale toeven op het bakpapier. Bestrooi de meringues met hagelslag of pure chocolade rocks en droog ze 1 uur in de oven. Laat ze in de oven met de deur op een kier afkoelen. De meringues zijn zacht en chewy van binnen en knapperig van buiten.
Stap 3: Geniet van deze heerlijke Chocolade Meringues!
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.