Le spécialiste du gâteau depuis 20 ans
Nouveaux produits chaque semaine
Commandez avant 16h30 (lun. – ven.), livré sous 1-2 jours.
Achetez plus = économisez plus - jusqu'à 25 % de réduction
9.2
Logo de FunDélices

Le spécialiste du gâteau depuis 20 ans

Nouveaux produits chaque semaine
Commandez avant 16h30 (lun. – ven.), livré sous 1-2 jours.
Achetez plus = économisez plus - jusqu'à 25 % de réduction

Cronuts

Difficulté : 1/5

Cronuts

Cronuts

Difficulté : 1/5

Cronuts komen oorspronkelijk uit een bakkerij in New York en zijn een kruising tussen een donut en een croissant. Met dit recept kun je nu zelf deze heerlijke Amerikaanse cronuts thuis maken. De cronuts maak je van croissantdeeg, waarna je ze bakt in de donut maker.

Préparation

Overige benodigdheden:

  • Blikje croissantdeeg
  • Vel bakpapier

Zet de donutmaker aan om op temperatuur te komen. Maak het blikje croissantdeeg open en rol het deeg uit. Snij de lap in tweeën en leg ze op elkaar. Druk de perforatielijntjes dicht met je hand. Steek rondjes uit met de grootste ring uitsteker en steek er vervolgens met de kleine ronde uitsteker rondjes uit.

Plaats ze nu in de donutmaker. Sluit de donutmaker en bak de cronuts in circa 4 minuten gaar en goudbruin. Draai ze na 3 minuten eventueel om als de onderkant te donker wordt. Laat ze daarna goed afkoelen.

Verwarm de fondant glazuur en kleur deze eventueel met de icing color. Doop de cronuts in de glazuur en leg ze op een vel bakpapier om uit te lekken. Strooi het musketzaad erover, zolang de glazuur nog plakkerig is. Strooi over de andere cronuts een beetje poedersuiker.

Eet smakelijk!

Produits requis

Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.

Biscuits Emporte-pièce Anneau Ø 1 cm
Biscuits Emporte-pièce Anneau Ø 1 cm
1,27 €
1,49 €
Afficher la quantité et le prix

Toujours à jour?

Inscrivez-vous à notre newsletter et bénéficiez d'une réduction de 10% !
Bulletin