Cronuts
Difficulté : 1/5

Préparation
Overige benodigdheden:
- Blikje croissantdeeg
- Vel bakpapier
Zet de donutmaker aan om op temperatuur te komen. Maak het blikje croissantdeeg open en rol het deeg uit. Snij de lap in tweeën en leg ze op elkaar. Druk de perforatielijntjes dicht met je hand. Steek rondjes uit met de grootste ring uitsteker en steek er vervolgens met de kleine ronde uitsteker rondjes uit.
Plaats ze nu in de donutmaker. Sluit de donutmaker en bak de cronuts in circa 4 minuten gaar en goudbruin. Draai ze na 3 minuten eventueel om als de onderkant te donker wordt. Laat ze daarna goed afkoelen.
Verwarm de fondant glazuur en kleur deze eventueel met de icing color. Doop de cronuts in de glazuur en leg ze op een vel bakpapier om uit te lekken. Strooi het musketzaad erover, zolang de glazuur nog plakkerig is. Strooi over de andere cronuts een beetje poedersuiker.
Eet smakelijk!
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.