Fruit pops
30 minuten
Difficulté : 1/5

Préparation
Overige benodigdheden:
- Diverse soorten fruit, zoals appel, kiwi en aardbei
- Bakpapier
- Glas
Maak het fruit schoon en snij het in partjes. Prik de lollipop stokjes in het fruit en plaats ze op een rooster. Dep het fruit droog met een stukje keukenpapier of een theedoek.
Smelt 150 gram melk chocolade in de magnetron (400 watt). Als de chocolade bijna gesmolten is, haal je het bakje uit de magnetron en blijf je roeren tot alle chocolade is gesmolten. Je kunt de chocolade ook smelten in een chocolade smelter.
Doop het fruit in de gesmolten chocolade en laat ze staand in een glas hard worden. Smelt nu 100 gram witte chocolade en 100 gram frambozen Deco Melts. Vul twee spuitzakken met de chocolade en knip er een puntjes vanaf.
Leg de fruit pops op een stukje bakpapier en maak met de chocolade zigzag bewegingen er overheen.
Eet smakelijk!
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.