Gin Tonic ijstaart
4 uur
Difficulté : 2/5

Préparation
Overige benodigdheden:
- 300 ml slagroom
- 50 ml tonic
- 50 ml gin
- 2 komkommers
- Limoen
- Fijngesneden muntblaadjes
- Dunschiller
Snijd 1 komkommer in de lengte doormidden. Verwijder de zaadlijsten met een theelepel en snijd hele kleine stukjes. Snijd wat blaadjes munt fijn.
Doe de 200 gram FunCakes mix voor Vanille IJs samen met 300 ml slagroom, 50 ml tonic en 50 ml gin in een mengkom en mix dit op hoge snelheid in ongeveer 4 minuten tot een lobbige massa. Dep de komkommer stukjes droog en voeg dit samen met de fijngesneden munt bij de ijsmassa. Kleur met de FunColours gel bright green iets groener.
Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier en leg langs de binnenrand acetaatfolie. Schenk het ijsmengsel er in, strijk de bovenkant mooi glad en laat minimaal 4 uur in de vriezer op stijven, liefst een hele nacht. Haal de rand van de springvorm en leg de taart ondersteboven op een schaal. Haal de bodem en het bakpapier weg. Decoreer de taart met lange slierten komkommer die je met de dunschiller maakt, blaadjes munt en partjes limoen. Eventueel rasp je er wat limoenschil overheen. Serveer direct.
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.