Glutenvrije Taart met Bosvruchten
1 uur
Difficulté : 2/5
Sans gluten

Préparation
Ingrediënten
- FunCakes Mix voor Biscuit Glutenvrij 500 g
- FunCakes Mix voor Botercrème Glutenvrij 300 g
- 4 eieren (ca. 200 g)
- 240 g ongezouten roomboter
- 225 ml water
- Bosbessen
- Bramen
- Blaadjes munt
- Eetbare viooltjes
Benodigdheden
- FunCakes Taartkartons Zilver/Goud Rond 20 cm
- Wilton Decorator Preferred® Diep Ronde Bakvorm Ø 20 x 7,5 cm
- Wilton Taartzaag
- Wilton Decorator Preferred Spatel Hoek
- Taarttopper naar keuze
Stap 1: Bak de glutevrije biscuit
Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C).Bereid 250 g FunCakes Mix voor Biscuit Glutenvrij zoals aangegeven wordt op de verpakking. Vet de Wilton Bakvorm in met de FunCakes Bake en Release Spray en spatel het beslag in de bakvorm. Bak het biscuit in de oven in 30 – 35 minuten gaar. Oven niet tussentijds openen! De biscuit is klaar als deze veerkrachtig aanvoelt. Haal het biscuit direct na het bakken uit de bakvorm en laat het uitdampen op een afkoelrooster.
Stap 2: Maar de glutenvrije botercrème
Bereid 200 g FunCakes Mix voor Botercrème Glutenvrij zoals aangegeven wordt op de verpakking. Plaats de taart op het taartkarton van FunCakes en snij hem met de Wilton Ttaartzaag drie keer door. Vul de lagen op met een laagje botercrème en stapel de taart op elkaar. Smeer dan de buitenzijde dun af met botercrème.
Stap 3: Decoreer de Glutenvrije Taart
Plaats de taartopper in de taart en versier deze verder af met bramen, bosbessen, blaadjes munt en viooltjes.
Stap 4: Geniet van een heerlijke stukje Glutenvrije Taart met Bosvruchten!
Dit recept is mede mogelijk gemaakt door FunCakes.
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.