Kerstkrans
30 minuten
Difficulté : 1/5

Préparation
Ingrediënten
- 250 g FunCakes Amandelspijs
- Diepvries bladerdeeg
- Jam of glazuur
Stap 1: Rol het bladerdeeg uit
Rol het (ontdooide) bladerdeeg in een lange strook van 4 mm dik en 10 cm breed. Maak een rol van het amandelspijs en leg deze op het deeg iets boven het midden. Rol daarna het deeg losjes om het amandelspijs heen en plak de randen dicht met water. Draai nu de rol om, zodat de rand niet zichtbaar is en leg de rol in de gewenste vorm (bijvoorbeeld een cirkel).
Stap 2: Bak de krans goudbruin
Bestrijk de rol met een geklopt ei en bak de krans in 15 minuten op ongeveer 230 graden goudbruin. Als de krans uit de oven komt bestrijk hem dan dun met jam of glazuur en laat de krans afkoelen.
Stap 3: Decoreer de krans
Als de krans afgekoeld is, kun je de krans traditioneel decoreren met gekonfijte kersen of je laat je creativiteit er op los met fondant of marsepeinen Kerstfiguren.
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.