Le spécialiste du gâteau depuis 20 ans
Nouveaux produits chaque semaine
Commandez avant 16h30 (lun. – ven.), livré sous 1-2 jours.
Achetez plus = économisez plus - jusqu'à 25 % de réduction
9.2
Logo de FunDélices

Le spécialiste du gâteau depuis 20 ans

Nouveaux produits chaque semaine
Commandez avant 16h30 (lun. – ven.), livré sous 1-2 jours.
Achetez plus = économisez plus - jusqu'à 25 % de réduction

Limoen Taart

3 uur

Difficulté : 2/5

Limoen Taart

Limoen Taart

3 uur

Difficulté : 2/5

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent: tijd om weer te genieten van heerlijk frisse baksels! Maak daarom deze Limoen Taart van LorAnn. Deze taart, met zijn verrukkelijke limoenbotercrème, is absoluut perfect voor een stralende lentemiddag!

Préparation

Ingrediënten

  • FunCakes Mix voor Biscuit Deluxe 420 g
  • FunCakes Mix voor Botercrème 250 g
  • LorAnn Super Strength Flavor - Key Lime -
  • Kaneel biscuits 12 stuks
  • 300 gram + 12 eetlepels ongezouten (room)boter
  • 7 eieren (ca. 350 g)
  • 42 ml + 250 ml water
  • Zest van 2 limoenen
  • Sap van 2 limoenen
  • Limoen schijfjes

Benodigdheden

  • FunCakes Spuitzakken 30 cm
  • 3 x Wilton Decorator Preferred® Deep Round Pan Ø 15x7,5cm 
  • Wilton Decorating Tip #6B Open Star Carded 
  • Wilton Taartzaag / Cake Leveler -25cm- 
  • Wilton Icing Smoother 
  • Wilton Recipe Right Non-Stick Cooling Grid -40x25 cm

Stap 1: Bak de biscuit

Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Maak 420 gram van de FunCakes Bakmix voor Biscuit Deluxe, zoals is aangegeven op de verpakking. Breng op smaak met de Key Lime smaakstof van LorAnn, de zest van twee limoenen en de sap van twee limoenen. Verdeel het beslag over de drie bakvormen en bak in 25-30 minuten gaar. Als je maar 1 bakvorm heb, kan je de biscuits na elkaar bakken. Haal direct na het bakken uit bakvorm en laat goed afkoelen op een afkoelrooster.

Stap 2: Maak de limoen botercrème

Maak 250 gram van de FunCakes Mix voor Botercrème, zoals is beschreven op de verpakking. Breng daarna op smaak met de Key Lime smaakstof van LorAnn.

Stap 3: Vul de biscuits

Stapel de biscuits op elkaar door eerst een laag botercrème tussen de lagen aan te brengen. Herhaal dit tot alle biscuit opgestapeld zijn. Smeer daarna af met de limoen botercrème. Breng hierbij een dunne laag aan waardoor je een naked cake effect krijgt. Trek daarna strak met de smoother.

Stap 4: Decoreer de limoen taart

Plaats de overgebleven botercrème in een spuitzak met het spuitmondje #6B. Decoreer de onderkant en bovenkant door een mooie sierrand aan te brengen. Maak als laatst af met de limoenschijfjes en de verkruimelde kaneel koekjes.

Stap 5: Geniet van deze heerlijke frisse Limoen Taart!

Dit recept is mede mogelijk gemaakt door LorAnn.

Produits requis

Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.

Wilton Lisseur à Glaçage
Wilton Lisseur à Glaçage
11,45 €
Afficher la quantité et le prix

Toujours à jour?

Inscrivez-vous à notre newsletter et bénéficiez d'une réduction de 10% !
Bulletin