Maltezer madness
2 uur
Difficulté : 2/5

Préparation
Overige benodigdheden:
- 3 eieren
- 320 gram zachte ongezouten boter
- 335 ml water
- 1 zak Maltezers
- 250 ml melk
- 1 pot Bebogeen
- IJsschep
Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Maak 200 gram FunCakes Mix voor Botercrème en 640 gram FunCakes Mix voor Brownies klaar volgens de aanwijzingen op de verpakkingen of in de basisrecepten voor botercrème en brownies. Hak tweederde van de Maltezers grof en meng dit door het browniebeslag. Doe de baking cups in de muffinpan en verdeel met behulp van een ijsschep het beslag in de baking cups. Bak de cupcakes in 20-25 minuten gaar en laat ze afkoelen op een taartrooster.
Mix 200 gram Chocolademousse met 250 ml melk op hoge snelheid door elkaar en zet een kwartiertje in de koelkast om op te laten stijven. Smelt 300 gram FunCakes Melts Puur in de magnetron en laat afkoelen maar zorg dat het vloeibaar blijft. Roer de afgekoelde, maar vloeibare chocolade door de botercrème. Houd wat gesmolten chocolade achter de hand om later over de cupcakes the drizzlen.
Verdeel de chocoladebotercrème over twee spuitzakken, één met spuitmondje #1A en één met #1M. Spuit op tweederde van de cupcakes mooie toefjes met de twee verschillende spuitzakken en zet ze in de koelkast zodat de crème kan opstijven. Op de andere cupcakes doe je een bolletje chocolademousse. Dit gaat het makkelijkst met een ijsschep. Roer nu de Bebogeen goed door en doe dit in een spuitzak waar je een heel klein puntje vanaf knipt. Over de cupcakes met de chocolademousse drizzle je de Bebogeen en over de andere cupcakes drizzle je wat gesmolten chocolade. Decoreer alle cupcakes met wat fijngehakte Maltezers.
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.