Marshmallow pops
½ uur
Difficulté : 1/5

Préparation
Overige benodigdheden:
- Marshmallows
- Bakpapier
- Klein kwastje
Smelt de bruine candy melts volgens de instructies op de verpakking. Als de candy melts te dik blijven, kun je een beetje cacaoboter drops of dipping aid toevoegen. Plaats de lollipop stokjes in de marshmallows. Doop de marshmallows compleet in de gesmolten bruine candy melts. Tik de marshmallows nog even voorzichtig tegen de rand van de kom, zodat de overtollige melts eraf lopen. Plaats de marshmallows op een met bakpapier bekleed bord of cake board en laat ze hard worden in circa 10-15 minuten.
Smelt daarna de roze candy melts volgens de instructies op de verpakking. Dip de marshmallows tot halverwege in de gesmolten candy melts. Tik de marshmallows nog even voorzichtig tegen de rand van de kom, zodat de overtollige melts er af lopen. Laat de pops hard worden in circa 5 minuten.
Gebruik een klein kwastje om de bovenzijde van de marshmallows in te smeren met een beetje piping gel. Plak nu op de piping gel roze suikerparels.
Mede mogelijk gemaakt door Wilton.
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.