Mini Cupcakes met Eetbare Bloemen
1 uur
Difficulté : 1/5

Préparation
Ingrediënten
- FunCakes Mix voor Cupcakes 250 gram
- FunCakes Mix voor Enchanted Cream® 75 gram
- FunCakes Smaakpasta Roos
- FunCakes Eetbare Droogbloemen Rozenblaadjes
- FunCakes Eetbare Droogbloemen Saffloer
- FunCakes Eetbare Droogbloemen Goudsbloem
- FunCakes Eetbare Droogbloemen Rozenknoppen
- FunCakes Eetbare Droogbloemen Korenbloemen
- 125 g ongezouten roomboter
- 50 ml melk
- 50 ml water
- 2,5 ei (ca. 125 g)
Benodigdheden
- FunCakes Spuitzakken
- Wilton Spuitmondje #1M
- Wilton Spuitmondje #6B
- Wilton Recipe Right® 24 Cup Mini Muffin Bakvorm
- House Of Marie Mini Cupcakevormpjes Wit
Stap 1: Bak de mini cupcakes
Verwam de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C) en verdeel de witte cupcakesvormpjes over de mini muffin bakvorm. Zorg ervoor dat de ingrediënten op kamertemperatuur wordt verwerkt. Maak het beslag van de cupcakes met 250 gram van de FunCakes met 125 gram roomboter en 2,5 eieren (250 gr) zoals is aangegeven op de verpakking.
Vul de mini cupcakevormpjes met het beslag en bak de cupcakes in ongeveer 12-17 minuten lichtbruin. Laat ze daarna goed afkoelen op het aanrecht.
Stap 2: Maak de enchanted cream
Maak 75 gram van de FunCakes Mix voor Enchanted Cream met 50 ml water en 50 ml melk zoals is aangegeven op de verpakking. Breng de enchanted cream op smaak met de FunCakes Smaakpasta Roos. Dit doe je door een klein beetje van de smaakpasta door de enchanted cream te spatelen. Plaats de enchanted cream in twee spuitzakken met spuitmondje #1M en #6B.
Stap 3: Decoreer de mini cupcakes
Spuit op de mini cupcakes mini toefjes en decoreer als laatst met de gedroogde bloemen van FunCakes.
Stap 4: Geniet van deze heerlijke Mini Cupcakes met Eetbare bloemen!
Dit recept is mede mogelijk gemaakt door FunCakes.
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.