Mokka slof
Difficulté : 2/5

Préparation
Ingrediënten voor Mokka Slof
- 500 gram FunCakes mix voor Sloffenbodem
- 200 gram FunCakes mix voor Botercrème
- 250 gram FunCakes Amandelspijs
- FunCakes Smaakpasta Mokka
- FunCakes Glaze Topping Karamel
- 2 eieren
- 155 + 250 gram ongezouten roomboter
- 200 ml water
- Moccaboontjes
Overige benodigdheden voor Mokkaslof:
- Plasticfolie
- Bakpapier
- Patisse Verstelbare Bakrand Rond 13-31cm
- Bakplaat
- Spuitzakken
- Wilton spuitmondje 1M
Stap 1: Bak de sloffenbodem voor de Mokkaslof
Doe 500 gram FunCakes mix voor Sloffenbodem samen met 1 ei en 155 gram ongezouten roomboter in een mengkom en mix dit met deeghaken tot een kruimelig deeg. Kneed het met de hand door tot een bal, verpak het in plasticfolie en leg een uur in de koelkast. Maak 200 gram FunCakes mix voor Botercrème aan met 200 ml water en zet weg.
Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Haal het deeg uit de koelkast en kneed het weer soepel. Rol het uit op een met bloem bestoven werkblad tot een dikte van 1 cm. Steek met de ronde bakrand een cirkel uit. Leg deze lap op een met bakpapier bekleedde bakplaat en zet de rand er terug omheen.
Meng 250 gram FunCakes amandelspijs met 1 ei en doe dit in een spuitzak. Spuit het amandelspijs op het deeg, houd aan de rand 1 cm over. Bak de bodem in ongeveer 20 minuten gaar en bruin en laat afkoelen.
Stap 2: Maak de moccabotercrème af en versier de taart
Maak de botercrème verder af zoals aangegeven op de verpakking en breng op smaak met de FunCakes smaakpasta mokka. Smeer een flinke laag mokka botercrème op de sloffenbodem. De rest van de mokka botercrème doe je in een spuitzak met spuitmond 1M en spuit hiermee kleine toefjes op de rand taart. Leg op elk toefje een moccaboontje. Doe wat FunCakes Glaze Topping Karamel in een spuitzak, knip er een klein puntje van af en drizzle dit over de bovenkant.
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.