Mokkaschnitt
2 uur
Difficulté : 2/5

Préparation
Overige benodigdheden
- 25 ml water
- 4 eieren
- 200 ml water
- 250 gram zachte ongezouten roomboter
Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C). Maak 200 gram FunCakes mix voor Botercrème aan met 200 ml water en zet weg. Doe 250 gram FunCakes mix voor Biscuit Deluxe, 4 eieren en 25 ml water in een mengkom en mix dit op hoge snelheid in 8 minuten tot een glanzend beslag. Mix het hierna nog 2 minuten na op de laagste stand en doe het beslag in de ingevette bakpan. Bak de biscuit in 30-35 minuten gaar, stort hem na het bakken op een taartrooster en laat afkoelen.
Maak de botercrème af zoals aangegeven op de verpakking en roer er FunCakes Smaakpasta Mokka naar smaak doorheen. Snijd de biscuit doormidden en snijd de harde randjes eraf. Snijd nu beide biscuits met de taartzaag 1 keer door en vul met een laagje mokkacrème. Smeer ze rondom af met een dun laagje mokka crème en duw met de hand de hazelnootkrokant er tegenaan. De rest van de mokkacrème gaat in een spuitzak met spuitmond 1M. Bovenop de biscuits spuit je mooie gelijkmatige toefjes die je decoreert met chocolaatjes, coffee beans en fudgeblokjes. Zet tot gebruik in de koeling.
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.