Le spécialiste du gâteau depuis 20 ans
Nouveaux produits chaque semaine
Commandez avant 16h30 (lun. – ven.), livré sous 1-2 jours.
Achetez plus = économisez plus - jusqu'à 25 % de réduction
9.2
Logo de FunDélices

Le spécialiste du gâteau depuis 20 ans

Nouveaux produits chaque semaine
Commandez avant 16h30 (lun. – ven.), livré sous 1-2 jours.
Achetez plus = économisez plus - jusqu'à 25 % de réduction

Narcissen koekjes pops

1 ½ uur

Difficulté : 2/5

Narcissen koekjes pops

Narcissen koekjes pops

1 ½ uur

Difficulté : 2/5

Pops kun je niet alleen maken van cake, maar ook van koekjes, zoals deze narcissen variant! De narcissen zijn gemaakt van de FunCakes mix voor Koekjes en gedecoreerd met Renshaw fondant.

Préparation

Overige benodigdheden:

  • ½ ei
  • 75 gram boter
  • Abrikozen jam

Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Kneed 250 gram mix voor koekjes met 75 gram boter en ½ ei tot een deeg. Laat het 1 uur opstijven in de koelkast.

Rol het deeg uit op een met bloem gestoven werkblad en vul hiermee de bakvorm. Bak de koekjes in circa 12 minuten gaar. Laat ze na het bakken goed afkoelen.

Zet de pot abrikozenjam in de magnetron en verwarm het op laag vermogen. Let op, de jam mag niet gaan koken dus blijf erbij! Hang de zeef boven een schaal, doe de verwarmde jam in de zeef en druk met de bolle kant van een lepel de jam door de zeef. Voeg hier een eetlepel water aan toe en roer door. Smeer de koekjes aan een zijde dun in met de gelei.

Kneed de gele en oranje fondant goed door en rol deze uit. Gebruik de grootste ster uitsteker om de gele sterren uit te steken en plak deze op de koekjes. Vorm de oranje fondant tot een kegel en plaats deze in het hart van de narcissen.

Mede mogelijk gemaakt door Renshaw. 

Renshaw

Produits requis

Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.

PME Plastic Cutter Star Set/6
PME Plastic Cutter Star Set/6
2,05 €
4,09 €
Afficher la quantité et le prix

Toujours à jour?

Inscrivez-vous à notre newsletter et bénéficiez d'une réduction de 10% !
Bulletin