Le spécialiste du gâteau depuis 20 ans
Nouveaux produits chaque semaine
Commandez avant 16h30 (lun. – ven.), livré sous 1-2 jours.
Achetez plus = économisez plus - jusqu'à 25 % de réduction
9.2
Logo de FunDélices

Le spécialiste du gâteau depuis 20 ans

Nouveaux produits chaque semaine
Commandez avant 16h30 (lun. – ven.), livré sous 1-2 jours.
Achetez plus = économisez plus - jusqu'à 25 % de réduction

Oliebollen

Difficulté : 1/5

Oliebollen

Oliebollen

Difficulté : 1/5

Wil je dit jaar eens iets anders dan normale oliebollen? Voeg een heerlijke twist toe en je zult versteld staan van het resultaat. Vul de oliebollen met FunCakes amandelspijs voor heerlijke andere oliebollen.

Préparation

Overige benodigdheden:

  • 500 gram bloem
  • 30 gram bakkersgist
  • 4 ½ dl melk (lauwwarm)
  • 1 ei
  • 2 theelepel zout
  • 1 eetlepel suiker

Meng het bloem, het bakkersgist en een beetje melk in een beslagkom. Maak dan een kuiltje in je beslag en voeg het ei toe. Schenk al roerende de lauwwarme melk door het beslag. Voeg hierna het zout en de suiker toe en mix het met de (hand)mixer tot een glad beslag.

Verkruimel het amandelspijs en roer het met een houten lepel door het beslag. Dek de kom af met een vochtige theedoek en laat het beslag circa 1 uur op een warme tochtvrije plaats rijzen.

Bak de oliebollen in slaolie of vet van 175 graden. Je maakt de mooiste oliebollen met behulp van twee lepels of een ijsbolletjestang. Keer de oliebollen om na circa 3 minuten en bak ze nog 3 of 4 minuten aan de andere kant tot ze gaar en goudbruin zijn. Laat ze uitlekken in een met keukenpapier bedekt vergiet. Bestrooi ze daarna met poedersuiker!

Produits requis

Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.

Dr. Oetker Levure 3x7 g
Dr. Oetker Levure 3x7 g
1,02 €
Afficher la quantité et le prix

Toujours à jour?

Inscrivez-vous à notre newsletter et bénéficiez d'une réduction de 10% !
Bulletin