Paasbrood met Room
3 uur
Difficulté : 2/5

Préparation
Ingrediënten
- 500 g FunCakes mix voor Banketbakkersroom
- 500 ml water
- FunCakes Suikerbakkerspoeder
- FunCakes Sprinkle Medley Spring
- Witbrood mix met gist (supermarkt)
Overige ingrediënten
- Spuitzak
- Spuitmond 1M
Stap 1: Het maken van het brood
Maak het witbroodmix aan en laat het rijzen zoals aangegeven op de verpakking. Sla hierna de lucht uit het deeg en verdeel het in twee stukken. Rol deze twee stukken allebei uit tot een lange sliert , draai deze in elkaar en druk de uiteinden aan elkaar zodat je een soort krans hebt. Leg de deegkrans op een bakplaat met bakpapier, dek af met een schone theedoek en laat dit nog minimaal een uur rijzen. Bak het brood af in een voorverwarmde oven van 220 °C in 30 minuten en laat afkoelen.
Stap 2: Vul het brood met banketbakkersroom
Maak 200 gram FunCakes mix voor Banketbakkersroom aan met 500 ml water, doe dit in een spuitzak met spuitmond 1M en leg een kwartier in de koelkast. Snijd het brood met een scherp mes door. Spuit met de banketbakkersroom mooie toeven op het onderste deel van het brood en leg hierna de bovenkant er op. Doe een paar eetlepels suikerbakkerspoeder in een schaaltje en maak het aan met een beetje water tot je een lopend glazuur hebt. Laat dit over de bovenkant van het brood druipen en decoreer het brood met Paas-strooisels.
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.