Petit fours
Difficulté : 2/5

Préparation
Overige benodigdheden:
- 5 eieren (circa 250 gram)
- 250 gram roomboter
- Lepel
- Klein vorkje
Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Vet de bakvorm in met cake release.
Meng 500 gram mix, 250 gram boter en 5 eieren in 4 minuten op lage snelheid tot een glad beslag. Vul de bakvorm met het beslag en bak de cake in circa 75 minuten gaar. Stort de cake na het bakken op een taartrooster en laat hem afkoelen.
Vul 3 bakjes met 3 á 4 flinke eetlepels fondant glazuur en kleur de fondant met een beetje gele, oranje en roze kleurstof. Verwarm de glazuur een paar seconden in de magnetron, zodat het goed vloeibaar is.
Snij de cake in vierkante stukjes van 2 bij 2 cm. Prik een stukje cake aan een vorkje en laat met een lepel de fondant glazuur er overheen lopen, zodat alle zijkanten goed bedekt zijn. Plaatst de cakes op het taartrooster en laat de overtollige glazuur er aflopen. Plak op elke petit four een bloemetje. Als het glazuur droog is, kun je ze in een baking cup zetten.
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.