Le spécialiste du gâteau depuis 20 ans
Nouveaux produits chaque semaine
Commandez avant 16h30 (lun. – ven.), livré sous 1-2 jours.
Achetez plus = économisez plus - jusqu'à 25 % de réduction
9.2
Logo de FunDélices

Le spécialiste du gâteau depuis 20 ans

Nouveaux produits chaque semaine
Commandez avant 16h30 (lun. – ven.), livré sous 1-2 jours.
Achetez plus = économisez plus - jusqu'à 25 % de réduction

Pindakaaskoekjes

1 uur

Difficulté : 1/5

Pindakaaskoekjes

Pindakaaskoekjes

1 uur

Difficulté : 1/5

Wil je eens andere koekjes maken? Maak dan deze pindakaaskoekjes met de mix voor Cookies van FunCakes. Volg eenvoudig de stappen in het recept, dan kunnen de koekjes niet mislukken.

Préparation

Overige benodigdheden voor 24 stuks:

  • 150 gram boter (op kamertemperatuur)
  • 200 gram fijne kristalsuiker
  • 200 gram licht bruine basterdsuiker
  • 1 ei (circa 50 gram)
  • 350 gram pindakaas met nootjes
  • 4 bakplaten met bakpapier

Verwarm de oven voor op 170˚C (heteluchtoven 150˚C). Meng 150 gram boter en beide soorten suiker in een kom en klop dit tot een bleke romige massa. Voeg 1 ei toe, klop het mengsel kort en voeg daarna 500 gram mix voor koekjes toe. Mix dit goed door elkaar. Voeg 1/2 theelepel vanille extract en de pindakaas toe en mix het op de laagste stand totdat het een zachte massa is.

Maak van het deeg bergjes (6 per bakplaat), plaats deze op een bakplaat en zorg ervoor dat je genoeg afstand houdt tussen de bergjes. Ze lopen namelijk uit tot platte koekjes. Bak de koekjes in circa 10 minuten totdat de rand goudbruin is. Laat de koekjes afkoelen op de bakplaat totdat je ze kan oppakken en plaats ze daarna op een rooster.

Mede mogelijk gemaakt door FunCakes.

Produits requis

Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.

Afficher la quantité et le prix

Toujours à jour?

Inscrivez-vous à notre newsletter et bénéficiez d'une réduction de 10% !
Bulletin