Recept Banoffee Tulbandcake
2 uur
Difficulté : 1/5

Préparation
Overige benodigdheden:
- 200 gram zachte roomboter
- 4 eieren
- Banaan
Stap 1: Banoffee cake bakken
Verwarm de oven voor op 160°C (heteluchtoven 145°C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Mix met een vlindergarde 400 gram FunCakes mix voor Banoffee Cake, 4 eieren (200 gram) en 200 gram zachte boter voor 3 minuten op middel hoge snelheid tot een glad beslag. Prak de banaan fijn en spatel dit door het beslag. Vet de tulbandvorm in. Schep het beslag in de vorm en bak de cake in het midden van de oven in ca. 60-65 minuten gaar. Direct na het bakken uit de bakvorm halen en laten uitdampen op een rooster.
Stap 2: Tulband decoreren
Doe wat karamelglaze of -saus in een spuitzak en knip het puntje eraf. Laat de karamel over de tulband drippen precies in de gleufjes van de cake. Strooi wat fudge blokjes over de karamel.
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.