Chocolade Speculaascake
1 ½ uur
Difficulté : 1/5

Préparation
Ingrediënten
- FunCakes Bakmix voor Cupcakes 500g
- FunCakes speculaaskruiden
- FunCakes Glaze Topping Choco
- FunCakes Chocolade Chunks Puur 350g
- 250 gram zachte roomboter
- 5 eieren
Benodigdheden
- FunCakes Spuitzakken 30 cm pk/10
- Wilton Recipe Right Non-Stick Afkoelrooster - 40x25cm
- Patisse Siliconen Bakkwast 27cm
- Kaiser Cake Bakvorm Classic 25cm
Stap 1: Maak de FunCakes Bakmix voor Cupcakes
Verwarm de oven voor op 160 graden hetelucht en vet de bakvorm in met cake release. Maak de FunCakes Bakmix voor Cupcakes zoals is aangegeven op de verpakking en meng er FunCakes speculaaskruiden naar smaak doorheen. Roer er als laatste met een spatel wat FunCakes Chocolade Chunks doorheen.
Stap 2: Bak de Speculaascake
Doe het beslag in het cakeblik en bak de cake in 65-70 minuten gaar. Laat 10 minuten in de vorm afkoelen voordat je hem op een taartrooster stort om af te laten koelen.
Stap 3: Decoreer de Speculaascake
Doe wat FunCakes Glaze Topping Choco in een spuitzak, knip er een puntje af en drizzle dit over de cake. Decoreer met wat FunCakes Chocolade Chunks.
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.