Citroen Bavarois Cupcakes
2 uur
Difficulté : 1/5

Préparation
Ingrediënten
- FunCakes mix voor Limoncello Cake
- FunCakes mix voor Bavarois Naturel
- FunCakes smaakpasta citroen (aanbevolen dosering: 30g per 500g)
- FunCakes Suikerdecoratie Rozen Set/8
- FunCakes Dip'n Drip Wit 375g
- FunCakes Eetbare Kleurstof Pasta Geel 30g
- 175 gram zachte ongezouten roomboter
- 4 eieren
- 250 ml slagroom
- 60 ml water
Benodigdheden
- Wilton spuitmond #1M Open Star
- FunCakes spuitzakken
- House of Marie Bakvormpjes Geel
- Wilton Recipe Right Muffin Bakvorm
Stap 1: Maak de FunCakes Limoncello Cake
Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 150°C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Mix 175 g (room)boter zacht. Voeg 400 g mix en 4 eieren (200 g) toe en klop het in 4 minuten op lage snelheid tot een glad beslag.
Stap 2: Bereid de Bavarois
Klop 250 ml slagroom lobbig. Meng 50 g bavaroismix met 60 ml lauw water en spatel dit mengsel voorzichtig door de slagroom. De bavarois moet direct verwerkt worden in bijvoorbeeld een taart of op een dessert, daarna ca. 1 uur in de koelkast laten opstijven.
Stap 3: Rozetten spuiten
Doe de bavarois in een spuitzak met #1M en spuit mooie rozetten op de cakejes.
Stap 4: Decoreer de Cupcakes
Doe wat witte dip ’n drip in een schaaltje en kleur het geel. Verwarm dit ongeveer 10 seconden in de magnetron en doe het in een spuitzak. Knip er een klein puntje af en drizzle dit over de bavarois rozetten.
Decoreer de cakejes met de suiker bloemetjes.
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.