Hazelnoot Bavaroisdessert met Choco Glaze
30 minuten
Difficulté : 1/5

Préparation
Ingrediënten
- 100 g FunCakes Mix voor Bavarois Naturel
- 35 g FunCakes Smaakpasta Hazelnoot
- FunCakes Glaze Topping Choco
- 500 ml slagroom
- 120 ml water
Stap 1: Bavarois maken
Klop 500 ml slagroom lobbig. Meng 100 gram bavaroismix en 35 gram FunCakes Smaakpasta Hazelnoot samen met 120 ml lauw water en spatel dit mengsel voorzichtig door de slagroom. Giet het mengsel in de siliconen bakvorm en zet het een nacht in de vriezer.
Stap 2: Decoreren van de taart
Haal de vorm uit de vriezer en druk de bavarois voorzichtig uit de vorm. Zet de bavarois op een rek, met daaronder een bakplaat om de overtollige gelei op te vangen. Verdeel de choco glaze over de bavarois. Versier met de karamel chocolade krullen. Gebruik spatels of taartschep om de taart op een bord te zetten.
Meer recepten zoals dit:
Recept Aardbeien Bavaroisdessert
Recept Bosvruchten Bavarois Tulbandjes
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.