Hot Choco Bombs
1 uur
Difficulté : 1/5

Préparation
Ingrediënten voor Hot Choco Bombs
- 350 g FunCakes Chocolate Melts Puur
- 350 g FunCakes Chocolate Melts Melk
- 350 g FunCakes Chocolate Melts Wit
- FunCakes Mini Marshmallows
- FunCakes Deco Melts Licht Blauw
- FunCakes Musketzaad Brons
- FunCakes Musketzaad Licht Roze
- FunCakes Musketzaat Goud
- FunCakes Musketzaad Parelmoer Wit
- FunCakes Mini Chocolate Rocks Melk
- FunCakes Sprakle Dust Golden Ginger
- FunCakes Fondant Decoratie Sneeuwvlokken
- FunCakes Micro Marshmallows
- Nesquik
- Nutella
Overige benodigdheden voor Hot Choco Bombs
- FunCakes spuitzakken
- Wilton Poederkwasten Set/2
- Silikomart Semisfera Mould
- Patisse Houten Kwastje -1,5cm
- Pan
- Bakplaat
Stap 1: Smelt de chocolade voor de Hot Chocolate Bombs
Smelt de FunCakes Chocolade Melts zoals is aangegeven op de verpakking en smeer met behulp van de bakkwast de mal met een goede laag chocolade in en laat dit hard worden in de koelkast. Herhaal dit zeker nog 2 a 3 keer totdat je een stevige chocolade laag hebt. Doe dit met alle 3 de smaken melts.
Stap 2: Vul de Hot Chocolate Bombs
Zet een pan op het vuur met een klein laagje water en leg hier een metalen bakplaat op. Haal de halve ballen voorzichtig uit de mal en haal de halve bollen voorzichtig over de warme plaat zodat je een mooie strakke plakrand krijgt. Let er wel op dat je dit niet meteen met alle helften doet, je moet de ballen eerst vullen voordat je het andere deel erop plakt. Doe wat nutella in een spuitzak en spuit een klein toefje in een halve bal, doe er een flinke schep nesquick en een klein handje FunCakes Mini marshmallows bij. Haal de andere helft van de bal over de warme plaat en leg dit direct op de gevulde helft. Laat dit hard worden in de koelkast.
Stap 3: Decoreer de Hot Chocolate Bombs
Natuurlijk kan je de Hot Chocolate Bombs geheel naar eigen wens decoreren. Mocht je toch wat inspiratie zoeken, dan kan je de volgende decoratie tips aanhouden:
Hot Chocolate Bomb Puur: Met de grote kwast poeder je wat ballen met de FunCakes Eetbare Glanspoeder Ginger Goud en drizzle je hier wat pure chocolade overheen. Decoreer direct met roze, brons en gouden musket. Laat hard worden in de koelkast.
Hot Chocolate Bomb Melk: Smeer de hele buitenkant van de bal in met gesmolten chocolade en rol ze door de FunCakes Mini Chocolade Rocks Melk. Laat hard worden in de koelkast.
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.