Le spécialiste du gâteau depuis 20 ans
Nouveaux produits chaque semaine
Commandez avant 16h30 (lun. – ven.), livré sous 1-2 jours.
Achetez plus = économisez plus - jusqu'à 25 % de réduction
9.2
Logo de FunDélices

Le spécialiste du gâteau depuis 20 ans

Nouveaux produits chaque semaine
Commandez avant 16h30 (lun. – ven.), livré sous 1-2 jours.
Achetez plus = économisez plus - jusqu'à 25 % de réduction

Red velvet pops

1 ½ uur

Difficulté : 1/5

Red velvet pops

Red velvet pops

1 ½ uur

Difficulté : 1/5

Dat is nog eens smullen: aardbeien in combinatie met een Red Velvet  cake! Deze Red Velvet pops hebben we niet op een stokje gemaakt, maar presenteren we een keer op een andere manier, namelijk op een vorkje!

Préparation

Overige benodigdheden:

  • 1 ei
  • 35 ml plantaardige olie
  • 70 ml water
  • 250 ml slagroom
  • 1 eetlepel suikerbakkerspoeder
  • Aardebeien
  • Vorkjes

Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C). Meng 180 gram mix voor red velvet cake, 1 ei, 35 ml plantaardige olie en 70 ml water in een kom. Mix dit in 6-8 minuten tot een luchtig beslag.

Plaats de mini baking cups in de muffin bakvorm en vul deze met het beslag. Bak de pops in circa 20 minuten gaar. Laat ze na het bakken afkoelen op een rooster. Als ze afgekoeld zijn, verwijder dan de baking cups.

Klop 250 ml slagroom met een 1 eetlepel suikerbakkerspoeder. Plaats spuitmondje 21 in een spuitzak en vul deze met de slagroom. Spuit nu mooie toeven op de mini pops.

Snijd de aardbeien vanaf onderen in, maar laat de bovenkant heel. Vouw ze uit en plaats ze op de toeven. Steek een vorkje in de zijkant en presenteer de pops op een mooie schaal.

Produits requis

Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.

Afficher la quantité et le prix

Toujours à jour?

Inscrivez-vous à notre newsletter et bénéficiez d'une réduction de 10% !
Bulletin