Sinterklaas Lettertaart
2 uur
Difficulté : 1/5

Préparation
Ingrediënten
- FunCakes Bakmix voor Biscuit Deluxe 500 g
- FunCakes Enchanted Cream 150 g
- FunCakes Choco Decoraties Letters S
- FunCakes Choco Decoraties Carrot pk/24
- FunCakes Bake Release Spray
- 8 eieren (400 g)
- 150 ml melk
- 150 + 50 ml water
- Pepernoten
- Chocolade cadeautjes
Benodigdheden
- FunCakes Spuitzakken 41cm pk/10
- Wilton Bakvorm Cijfers & Letters Countless Celebrations
- Wilton Spuitmondje Rond #2A
- PME Taartzaag 46cm
Stap 1: Bak de biscuit
Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Maak 500 gram van de FunCakes Bakmix voor Biscuit Deluxe, zoals is aangegeven op de verpakking. Spray de bakvorm in met bakspray en plaats de juiste stukken voor de letter. In dit recept is de letter S gebruikt. Vul de ingevette bakvorm met het beslag en bak de biscuit in ca. 40-45 minuten gaar. Open de oven tussentijds niet! De biscuit is klaar als deze veerkrachtig aanvoelt. Haal de biscuit uit de bakvorm en laat het uitdampen op een rooster.
Stap 2: Maak de Enchanted Cream®
Maak 150 gram van de FunCakes Mix voor Enchanted Cream® zoals de aanwijzingen op de verpakking. Vul daarna een spuitzak met de Enchanted Cream® en het spuitmondje #2A van Wilton.
Stap 3: Snijd en vul de biscuit
Snijd het biscuit door midden met een taartzaag en vul het biscuit met de Enchanted Cream®. Leg de bovenlaag op de Enchanted Cream®.
Stap 4: Decoreer de Sinterklaas lettertaart
Spuit Enchanted Cream® op de bovenkant en decoreer met de pepernoten, chocolade letters S, de chocolade wortels en de chocolade cadeautjes.
Stap 5: Geniet van deze heerlijke Sinterklaas Lettertaart als dessert tijdens pakjesavond!
Dit recept is mede mogelijk gemaakt door @steefs.happycakes
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.