Sneeuwpops
2 uur
Difficulté : 3/5

Préparation
Overige benodigdheden:
- 5 eieren (circa 250 gram)
- 250 gram ongezouten roomboter
- Kleine glazen flesjes
- Stukje lint
- Melk
Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 160°C (heteluchtoven 140°C). Meng 500 gram mix voor cupcakes, 250 gram boter en 5 eieren in 4 minuten op een lage snelheid tot een glad beslag. Vul een ingevette bakvorm (25 cm) met het beslag en bak de cake in circa 70-75 minuten.
Smelt de candy melts au bain marie, in de smelter of magnetron. Verkruimel de cake in een kom en voeg 80 gram decorator icing toe. Kneed dit tot een bal, maak hier kleine balletjes van en plaats ze 15 minuten in de koelkast.
Dip de onderkant van het stokje in de melts en daarna in het balletje. Laat opstijven. Dip daarna het balletje in de melts en laat ze uitharden.
Maak van zwarte, rode en oranje fondant nu de neusjes, oogjes en mutsen.
Zeef 150 gram mix en meng met 18 ml water voor een royal icing in stijve consistentie. Klop de mix en het water circa 7-10 minuten rustig door elkaar tot de icing wit is, niet meer glanst en er pieken getrokken kunnen worden die niet teruglopen. Pas bij een handmixer op voor het vastlopen van de mixer!
Vul een spuitzak met de icing en plak de neusjes, oogjes en mutsen op de pops met een beetje icing. Vul de glaasjes met de melk en plaats de pops vlak voor het serveren in de glaasjes. Maak het af met de lintjes.
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.