Softijs Cupcakes in een hoorntje
1 uur
Difficulté : 1/5

Préparation
Ingrediënten
- 360 gram FunCakes Bakmix voor Cake Brownie
- 150 gram FunCakes Mix voor Enchanted Cream®
- FunCakes Hazelnootkrokant
- FunCakes Sugar Strands Pastel
- 40 gram roomboter
- 2 eieren
- 75 + 100 ml water
- 100 ml melk
- 12 ijshoorntjes
Benodigdheden
- FunCakes Spuitzakken 41cm
- Wilton Cone Rack
- Wilton Spuitmondje #1M Open Star
Stap 1: Maak de FunCakes Mix voor Cake Brownie
Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C) en zet de ijshoorntjes in het rek en op een bakplaat. Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Maak daarna 360 gram FunCakes Bakmix voor Cake Brownie aan met 2 eieren, 40 gram boter en 75 ml water en mix het geheel 3 minuten op de laagste stand tot een glad beslag. Schep het beslag in een spuitzak, knip er een puntje af en vul de ijshoorntjes met beslag. Bak de cakejes in ongeveer 20 minuten gaar en laat dan volledig afkoelen.
Stap 2: Bereid de FunCakes Enchanted Cream
Maak ondertussen 150 gram FunCakes Mix voor Enchanted Cream® aan met 100ml melk en 100ml water zoals is aangegeven op de verpakking. Plaats het spuitmondje 1M in een spuitzak en vul daarna met de enchanted cream.
Stap 3: Decoreer de softijs cupcakes
Als de ijshoorntjes goed afgekoeld zijn, maak je met de spuitzak een mooie hoge toef in het ijshoorntje. Dit doe je door al spuitend de spuitzak van binnen naar buiten een spiraal te maken. Versier daarna de ijsjes met de hazelnootkrokant en de sugar strands pastel.
Stap 4: Geniet van deze heerlijke Softijs Cupcakes in een hoorntje!
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.