Verjaardagstaart
Difficulté : 3/5

Préparation
Overige benodigdheden:
- Een stukje bakpapier op maat geknipt tot een cirkel van 15 cm
Bak de biscuit volgens de aanwijzingen op de verpakking, vul ze en smeer ze af met een dun laagje botercrème. Zet de 20 cm taart op het cakeboard en bekleed deze met de gele fondant.
Kneed een beetje tylose door 75 gram van elke kleur. Rol uit en snij er 14 stroken van 8 cm lang en 1,5 cm breed. Doe wat edible glue op de uiteinden en vorm er lussen van. Zet deze op hun kant om te drogen.
Zet de 15 cm biscuit op het cakeboard. Smeer de Wilton Impression Mat in met een beetje crisco. Rol de gele fondant uit en leg de mat er op. Rol hier nog één keer stevig overheen zodat de structuur er goed in zit. Haal de mat er af en bekleed de taart met de fondant. Wees voorzichtig met aandrukken omdat je anders de structuur er weer uit haalt.
Maak nu met de verschillende kleuren fondant de decoraties voor de taart en plak ze er op. Snij of knip 4 dowel rods precies op de hoogte van de onderste taart en steek ze in de taart. Leg hier het rondje bakpapier op en zet daar de bovenste taart op. Plak de strik in elkaar door deze op te bouwen in verschillende lagen.
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.