Le spécialiste du gâteau depuis 20 ans
Nouveaux produits chaque semaine
Commandez avant 16h30 (lun. – ven.), livré sous 1-2 jours.
Achetez plus = économisez plus - jusqu'à 25 % de réduction
9.2
Logo de FunDélices

Le spécialiste du gâteau depuis 20 ans

Nouveaux produits chaque semaine
Commandez avant 16h30 (lun. – ven.), livré sous 1-2 jours.
Achetez plus = économisez plus - jusqu'à 25 % de réduction

Vienetta ijstaart

3 uur

Difficulté : 2/5

Vienetta ijstaart

Vienetta ijstaart

3 uur

Difficulté : 2/5

Met Viennetta is het altijd een feestje! Helemaal als je deze zelf maakt. Deze heerlijke ijstaart met chocolade en enchanted cream is het perfecte dessert voor een zomerse dag. Of gewoon lekker voor tussendoor.

Préparation

Overige benodigdheden:

  • 600 ml melk
  • 100 gram Gehakte ongezouten pistache nootjes
  • 100 ml water
  • Plastic folie

Stap 1: Het ijs
Bedek de Wilton recipe right large loaf pan met plastic folie en zorg dat deze overal over de rand heen hangt. Maak 300 gram FunCakes mix voor vanille ijs aan met 600 ml melk. Schep hier bijna alle pistache nootjes doorheen.

Stap 2: De lagen
Smelt 250 gram FunCakes chocolade melts puur in de magnetron op 450W. Doe een laagje ijsmix in de vorm. Drizzle hier met een lepel gesmolten chocolade op. Schep vervolgens weer een laagje ijmis hier op en drizzle dan weer een laagje chocolade. Herhaal deze stappen tot alles op is. Vouw het plastic folie eroverheen en zet de vorm minimaal een nacht in de vriezer.

Stap 3: Decoreren
Maak 75 gram FunCakes mix voor enchanted cream aan met 100 ml water en doe dit in een spuizak met wilton decorating dip #1M. Smelt de resterende chocolade in de magnetron op 450W en drizzle dit over de volledige bovenkant van de ijstaart. Spuit een spiraal van enchanted cream op de bovenkant van de taart en strooi er wat gehakte pistache nootjes overheen. Decoreer eventueel met wat rode besjes.

Produits requis

Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.

Afficher la quantité et le prix

Toujours à jour?

Inscrivez-vous à notre newsletter et bénéficiez d'une réduction de 10% !
Bulletin