Le spécialiste du gâteau depuis 20 ans
Nouveaux produits chaque semaine
Commandez avant 16h30 (lun. – ven.), livré sous 1-2 jours.
Achetez plus = économisez plus - jusqu'à 25 % de réduction
9.2
Logo de FunDélices

Le spécialiste du gâteau depuis 20 ans

Nouveaux produits chaque semaine
Commandez avant 16h30 (lun. – ven.), livré sous 1-2 jours.
Achetez plus = économisez plus - jusqu'à 25 % de réduction

Wafels met chocolade ijs

1 uur

Difficulté : 3/5

Wafels met chocolade ijs

Wafels met chocolade ijs

1 uur

Difficulté : 3/5

Wafels met chocolade ijs en slagroom is een heerlijk dessert voor elke gelegenheid. 

Préparation

Overige materialen:

  • 150 gram zachte ongezouten roomboter
  • 175 ml water
  • 1 ei
  • 20 gram gesmolten boter
  • 250 ml slagroom
  • Zakje slagroomversteviger
  • Chocolaatjes voor decoratie
  • Chocolade schepijs 

Doe 500 gram FunCakes mix voor Belgische wafels, 150 gram boter, 175 ml water en 1 ei in een mengkom en mix dit met deeghaken in ongeveer 4-5 minuten tot een geheel. Voeg hierna 20 gram gesmolten boter toe en laat dit door het beslag opnemen. Het vormt nu een stevig ietwat plakkerig deeg. Draai van het deeg balletjes van ongeveer 70 gram per stuk. Je haalt ongeveer 12 wafels uit deze hoeveelheid deeg. Spray het wafelijzer in met bakspray en bak het deeg tot wafels in ongeveer 3-4 minuten tot ze bruin en gaar zijn. 

Klop 250 ml slagroom met 2 eetlepels suikerbakkerspoeder en een zakje slagroomversteviger stijf. Doe dit in een spuitzak met #1M.

Doe 100 gram pure chocolade melts in een magnetron schaaltje en laat het smelten. Doe dit in een spuitzak. Schep op de wafels een bolletje chocolade ijs en drizzle er de gesmolten chocolade overheen. Versier met diverse chocolaatjes en een toef slagroom.

Produits requis

Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.

Afficher la quantité et le prix

Toujours à jour?

Inscrivez-vous à notre newsletter et bénéficiez d'une réduction de 10% !
Bulletin