Witte chocolade sinaasappel cheesecake
2 uur
Difficulté : 2/5

Préparation
Overige benodigdheden:
- 5 eieren (circa 250 gram)
- 150 gram boter
- 1 eetlepel sinaasappel rasp
- 500 gram MonChou
- 150 gram kirstalsuiker
- 3 eetlepels bloem
Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Kneed 500 gram FunCakes mix voor Koekjes, 150 gram boter en 1 ei tot een deeg. Laat het deeg 1 uur opstijven in de koelkast. Rol het deeg daarna uit en bekleed hiermee de ingevette bakvorm. Bak de taartbodem in circa 12-15 minuten gaar.
Meng 500 gram MonChou met 150 kristalsuiker totdat het een luchtig beslag is. Voeg één voor één de 4 eieren toe. Voeg daarna de 120 gram gesmolten chocolade, 1 theelepel vanille extract, 1 theelepel sinaasappel extract en 1 eetlepel sinaasappel rasp toe. Voeg 3 eetlepels bloem toe en mix het tot het een mooi glad beslag is.
Smeer de topping over de taartbodem en bak deze circa 25-30 minuten op 180°C. Laat de taart na het bakken goed afkoelen en snij deze in gelijke stukken.
Mede mogelijk gemaakt door Wilton.
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.