Valentijn Sheet Cake
45-60 minuten
Difficulté : 1/5

Préparation
Ingrediënten
- 330 g FunCakes Mix voor Red Velvet Cake
- 125 g FunCakes Mix voor Botercrème
- FunCakes Smaakpasta Mascarpone
- FunCakes Rolfondant Multipack Pink Colour Palette 5x100 g
- FunCakes Mini Hartjes Roze/Wit/Rood
- FunCakes Magic Roll-Out Powder
- 255 ml water
- 150 g ongezouten roomboter
- 2 eieren (ca. 200 g)
- 65 g plantaardige olie (77 ml)
Benodigdheden
- FunCakes Bakpapier Vellen 25x25 cm pk/50
- FunCakes Bake Release Spray
- Wilton Covered Brownie Pan Vierkant 22,5 x 22,5cm
- Wilton Afkoelrek
- Wilton Comfort Grip Spatel Hoek 22,5 cm
- Wilton Rolstok 22,5cm
- PME Cookie Cutter Hart set/2
Stap 1: Bak de Red Velvet Cake
Verwarm de oven alvast voor op 175 °C (heteluchtoven 160 °C) en vet de bakvorm in met bakspray. Bekleed de bodem van de bakvorm met bakpapier.
Maak 330 g FunCakes Mix voor Red Velvet Cake volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet het in de bakvorm. Zet de red velvet cake in de oven en bak in ongeveer 30-25 minuten gaar. Laat hem daarna afkoelen op een taartrooster.
Stap 2: Bereid de Botercrème
Maak 125 g FunCakes Mix voor Botercreme volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg vervolgens de FunCakes Smaakpasta Mascarpone toe om de botercrème op smaak te brengen.
Stap 3: Decoreer de sheet cake
Bestrooi je werkblad met FunCakes Magic Roll-Out Powder. Kneed de stukjes gekleurde fondant tot ze soepel zijn en rol ze daarna uit. Steek zoveel hartjes uit als jij denkt nodig te hebben, en laat ze een paar uur aan de lucht drogen.
Bestrijk de bovenkant van de red velvet cake met botercrème en leg de uitgestoken hartjes er bovenop. Strooi nog wat minihartjes over de cake om hem af te maken.
Dit recept is mede mogelijk gemaakt door FunCakes.
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.