Vrolijk tulband stapeltje
Difficulté : 2/5

Préparation
Overige benodigdheden:
- 125 gram ongezouten roomboter op kamertemperatuur
- 2 grote eieren maat L (circa 100 gram)
- 3 schaaltjes
- 2 satéprikkers
- Gekleurd papier
- Stukje touw
Verwarm de oven voor 180°C (heteluchtoven 160°C). Vet de bakvormen in met cake release. Maak de mix voor cupcakes zoals aangegeven op de verpakking. Verdeel het beslag over de bakvormen en bak ze in ongeveer 45 minuten gaar.
Check na 45 minuten met behulp van een satéprikker of de cakes gaar zijn. Is dit nog niet het geval bak ze dan nog iets langer. Dit kan per oven verschillend zijn. Tip: Worden ze tijdens het bakken toch te donker maar zijn ze nog niet gaar, leg er dan een vel aluminiumfolie overheen. Zo worden ze wel gaar maar niet meer donkerder!
Stort de cakes na het bakken op een rooster en laat ze volledig afkoelen.
Verdeel de FunCakes Dip 'n Drip wit over 3 schaaltjes en kleur deze. Je dient de fondant glazuur niet te verwarmen, dan wordt het namelijk te dun en loopt het te snel van de cakes af.
Doe op elke tulband een mooie laag gekleurd glazuur die een beetje van de cake afloopt. Stapel met behulp van de dowels de cakes een beetje scheef op elkaar.
Steek in de bovenste cake twee satéprikkers en hang hier een stukje touw tussen. Knip het papier in ruitvormpjes en vouw deze dubbel over de vlaggenlijn.
Produits requis
Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.