Le spécialiste du gâteau depuis 20 ans
Nouveaux produits chaque semaine
Commandez avant 16h30 (lun. – ven.), livré sous 1-2 jours.
Achetez plus = économisez plus - jusqu'à 25 % de réduction
9.2
Logo de FunDélices

Le spécialiste du gâteau depuis 20 ans

Nouveaux produits chaque semaine
Commandez avant 16h30 (lun. – ven.), livré sous 1-2 jours.
Achetez plus = économisez plus - jusqu'à 25 % de réduction

Witte Chocolademousse Tartelettes

2 uur

Difficulté : 2/5

Witte Chocolademousse Tartelettes

Witte Chocolademousse Tartelettes

2 uur

Difficulté : 2/5

Maak zelf tartelettes met een vulling van witte chocolade mousse met dit tartelettes recept. Met wat frambozen, pistache nootjes en chocolaatjes maak je er een luxe dessert van.

Préparation

Overige benodigdheden:

  • 200 ml melk
  • 1 ei
  • 25 ml water
  • 200 gram zachte ongezouten roomboter
  • Bloem om op uit te rollen
  • Gehakte pistachenootjes
  • Frambozen
  • After eight chocolade
  • Blaadjes munt
  • Scherp mes
  • Bak kwast

Kneed 500 gram FunCakes mix voor Koekjes, 200 gram boter, 1 ei en 25 ml water tot een deeg. Wikkel het deeg in plasticfolie en plaats in de koelkast voor 1 uur. Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven 180°C). Kneed het deeg door en rol het uit op een met bloem bestoven werkblad tot ca. 3 mm dikte. Spray de ringen in met de bakspray. Steek rondjes uit met de bakringen en zet ze op de bakplaat bekleed met bakpapier. Snijd met een scherp mes repen deeg van circa 2 cm breed met de lengte van de bakring uit. Leg de reep deeg rond de binnenkant van de bakring op het plakje deeg en zorg dat het goed aansluit. Bak de tartelettes in ca. 15 min gaar en lichtbruin en laat ze in de vormpjes afkoelen.

Bereid ondertussen 160 gram witte chocolademousse poeder volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat opstijven in de koelkast.

Smelt 100 gram witte chocolade in de magnetron en smeer hiermee de binnenkant en de rand van de tartelettes mee in. Dip de randjes in de gehakte pistachenootjes en plaats ze in de koelkast om te stijven. Het chocolade laagje zorgt ervoor dat je deeg niet sompig wordt na het vullen.

Doe de chocolademousse in een spuitzak met spuitmondje 1M en spuit mooie royale toeven in de tartelettes. Smelt 30 gram pure chocolade in de magnetron en doe dit met het meegeleverde spuitmondje in de fineliner. Drizzle de chocolade over de toef. Decoreer de toeven met de after eight chocolade, frambozen en blaadjes munt.

Aantal tartelettes: circa 10 stuks.

Mede mogelijk gemaakt door FunCakes.

Produits requis

Note : Vérifiez toujours la disponibilité des produits avant de passer une commande.

Afficher la quantité et le prix

Toujours à jour?

Inscrivez-vous à notre newsletter et bénéficiez d'une réduction de 10% !
Bulletin